Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملی‌پوش پیشین کشتی ایران می‌گوید، علی ارسلان پس از بی‌توجهی‌های کادر فنی تیم ملی و نداشتن شانس برای پوشیدن دوبنده تیم ملی تصمیم گرفت برای کشور صربستان کشتی بگیرد.

امیرحسین حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره دلایل تغییر تابعیت علی ارسلان، فرنگی‌کار با سابقه کشتی ایران، اظهار کرد: علی ارسلان از رده نوجوانان برای کشتی ایران در رویدادهای بین‌المللی افتخارآفرینی کرد و سپس در رده جوانان در مسابقات آسیایی و جهانی به مدال رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رده بزرگسالان نیز سال‌ها زیادی عضو تیم ملی بود اما در سال ۲۰۱۸ باوجودی که در مسابقات انتخابی تیم ملی به عنوان قهرمانی رسید، در عین ناباوری با تصمیم کادر فنی تیم ملی به مسابقات جهانی اعزام نشد که این موضوع ناراحتی و رنجش بسیار زیاد او را به همراه داشت.

مربی تیم کشتی فرنگی فولادین ذوب آمل، افزود: او با وجود عملکرد بسیار خوب در مسابقات مختلف از جمله انتخابی تیم ملی و مسابقات لیگ، هیچ‌گاه به حقش نرسید و شانس با او یار نبود، در حالی که کادر فنی تیم ملی باید به او میدان می‌داد و به او توجه می‌کرد. ارسلان شهریور امسال در تورنمنت صربستان موفق به شکست ۹ بر صفر نفر اول رنکینگ از مجارستان شد و در فینال نیز کشتی‌گیر مطرح روس را قاطعانه برد و به مدال طلا رسید اما کادر فنی تیم ملی باز هم هیچ توجهی به او نداشت. در نهایت او با این بی‌توجهی‌ها وقتی دید امسال نیز هیچ شانسی برای رسیدن به دوبنده تیم ملی ندارد، تصمیم گرفت برای کشور صربستان کشتی بگیرد.

او ادامه داد: ارسلان کشتی‌گیری بود که با کمی توجه کادر فنی می‌توانست مدال‌های جهانی و المپیک زیادی را برای کشتی فرنگی ایران کسب کند اما تصمیمات و برخوردهای سلیقه‌ای باعث شد او از کشتی در ایران دلزده شود. من از بچگی با او بزرگ شدم و شناخت کاملی از ارسلان دارم، مطمئنم او می‌تواند آینده درخشانی داشته باشد. او چند روز پیش نیز در لیگ ایران به راحتی ملی‌پوش کشتی فرنگی در مسابقات جهانی نروژ را شکست داد و باز هم نشان داد از چه توانایی‌های زیادی برخوردار است.

این ملی‌پوش پیشین کشتی فرنگی ایران با انتقاد از برخوردهای سلیقه‌ای کادر فنی تیم ملی، گفت: سلیقه‌ای عمل کردن و استفاده درست نکردن از علی ارسلان باعث شد او به این نتیجه برسد که برای کشور دیگری مبارزه کند. کادر فنی تیم ملی اگر کسی را بخواهد چند بار به او میدان می‌دهد اما اگر کسی را نخواهد با یک باخت نسخه‌اش را می پیچند. ارسلان مورد لج و لجبازی قرار گرفت و به حقش نرسید.

وی در پاسخ به این سوال که نخستین‌بار چه کسی به او پیشنهاد تغییر تابعیت را داد، گفت: وقتی ارسلان شهریور امسال در تورنمنت صربستان با نمایش بسیار خوبی که داشت به مدال طلا رسید، داور استفانک، قهرمان المپیک ۲۰۱۶ ریو از صربستان که خودش نیز در گذشته تجربه شکست مقابل ارسلان را داشت، از طرف رییس فدراسیون کشتی صربستان به ارسلان پیشنهاد داد برای این کشور کشتی بگیرد. در نهایت وقتی ارسلان دید امسال نیز با برخوردهای کادر فنی شانسی برای رسیدن به تیم ملی ندارد، این پیشنهاد را پذیرفت.

حسینی در پایان درباره امکانات و مقدار حقوق علی ارسلان در صربستان، گفت: او کم‌تر از یک هفته است که عارم صربستان شده و پاسپورت این کشور را دریافت کرده است. امکاناتی مثل خانه، مترجم و... در اختیار او گذاشته‌اند و قرار است حقوق ماهانه ۳۰۰۰ دلاری به او بدهند. ارسلان قرار است در نخستین گام در مسابقات قهرمانی اروپا برای صربستان به میدان برود و اگر در این رقابت‌ها و هم‌چنین مسابقات جهانی ۲۰۲۳ که به میزبانی صربستان برگزار می‌شود به مدال برسد پاداش بسیار خوب و حقوق بیش‌تری نیز به او پرداخت می‌شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کادر فنی تیم ملی علی ارسلان کشتی فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۹۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست ائتلاف غربی در تغییر معادلات با انصارالله

روز گذشته نیز انفجارهای شدیدی در سواحل «الخوخه»، «المخا» و مناطق وسیعی از «خور عمیره» در تنگه باب‌المندب شنیده شد که منجر به توقف رفت و آمد کشتی‌های تجاری به مدت چند ساعت شد. اکنون این پرسش مطرح می‌شود چرا در بازه زمانی کنونی تنش در دریای سرخ دوباره گسترش یافته است؟

نباید از یاد برد آمریکایی‌ها در ابتدای عملیات هفتم اکتبر، در حمایت از رژیم صهیونیستی به دنبال راه‌اندازی ائتلاف بزرگ دریایی با حضور متحدان منطقه‌ای و اروپایی بودند تا بتوانند قدرت نظامی انصارالله را در دریای سرخ و باب‌المندب مهار کنند و این‌گونه، کشتی‌هایی که به مقصد سرزمین‌های اشغالی ازجمله ایلات تردد می‌کنند به‌راحتی به این بنادر برسند. اما پس از گذشت تنها ۱۰روز، کشورهایی ازجمله فرانسه، اسپانیا و ایتالیا که حمایت خود را از این شوِ تبلیغاتی آمریکا اعلام کرده بودند، از عملیات «نگهبان سعادت» بیرون آمدند.

این مسئله در کنار ادامه هدف قرار دادن اهداف نظامی و امنیتی آمریکا و انگلیس در دریای سرخ توسط یمنی‌ها در ۶ماه اخیر، تحقیر بزرگی برای غرب بوده است و در ایجاد فضای اعتراضی علیه حامیان صهیونیسم در این کشورها تأثیر زیادی داشته است. حال، عملیات روز جمعه و هدف قرار دادن کشتی صهیونیستی اِم‌اس‌سی اوریون در اقیانوس هند با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین پیشرفته انصارالله، آن هم در دورترین نقطه در غرب جزیره ماداگاسکار در جنوب اقیانوس هند نشان‌دهنده تغییر راهبرد یمن و شکست راهبرد ایالات متحده در منطقه شده است. این یک پیشرفت قابل توجه برای انصارالله است و پیامدهای مهمی را برای حرکت کشتی‌های تجاری اسرائیل به همراه خواهد داشت، به‌طوری‌که دماغه امید نیک نیز دیگر برای تردد کشتی‌های اسرائیلی امن نخواهد بود. عملیات‌های بی‌سابقه ارتش یمن علاوه بر اینکه مانع تلاش‌های آمریکا و انگلیس برای شکستن محاصره دریایی رژیم صهیونیستی شد، توان نظامی را نشان داد که واشنگتن از آن بی‌اطلاع بود و در واقع معادلات آن را به هم ریخت. با این تفاسیر، به‌طور کلی هر تحول سیاسی و بین‌المللی که در منطقه غرب آسیا روی می‌دهد، نمی‌توان نقش و جایگاه انصارالله یمن را در آن نادیده گرفت. راهبرد نظامی نیرومند انصارالله در اقیانوس هند، دریای سرخ و باب‌المندب سبب شده آمریکا و انگلیس با شدت دادن به حملات خود تلاش کنند توازن قدرت در این منطقه را بر هم بزنند. اما با گذشت ۶ماه از تنش در دریای سرخ، قدرت اراده و ایمان جوانان یمنی به مراتب بیشتر از ناوها، جنگنده‌ها و موشک‌های پیشرفته آمریکایی و انگلیسی بوده است. 

حملات یمنی‌ها در ۶ماه اخیر به مواضع رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس، پوشالی بودن قدرت غرب را به جهانیان نشان داد. قدرتی که برخلاف تبلیغات نمایشی ابتدای جنگ که به دنبال تشکیل ائتلاف بزرگ دریایی نگهبان سعادت علیه انصارالله بود، دیگر در برابر حمله‌های موشکی و پهپادی حوثی‌ها و حتی توقیف کشتی‌های اسرائیلی به‌شدت درمانده شده است. خروج ناوچه هلندی «ترومپ» و ناو «هسن» آلمان از دریای سرخ نشان می‌دهد قدرت‌های اروپایی به‌خوبی متوجه شده‌اند این جغرافیا محل جولان نظامی در برابر انصارالله نیست. حتی ناو هواپیمابر «آیزنهاور» پس از چهار ماه استقرار، از دریای سرخ خارج شد، اقدامی که نشانه بارز شکست عملیات دریایی ائتلاف علیه انصارالله ارزیابی می‌شود.

دیگر خبرها

  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • قهرمانی کشتی‌گیر گلستانی در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور 
  • درخواست مازندران برای اضافه شدن ۳ کشتی‌گیر به اردو
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • کادرفنی تیم ملی والیبال تکمیل شد
  • قربانعلی‌پور: قلعه‌نویی نگاه ریزبینانه به لیگ دارد
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • حسن رنگرز: دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو؟ انتظارات را برآورده نکردند
  • دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند
  • شکست ائتلاف غربی در تغییر معادلات با انصارالله